Изземват се компютърни конфигурации и документи от така наречения частен клуб

...
Изземват се компютърни конфигурации и документи от така наречения частен клуб
Коментари Харесай

Изземват се компютри и документи от частния клуб за магистрати

Изземват се компютърни конфигурации и документи от по този начин наречения частен клуб за магистрати. През интервала, в който съм бил шеф на ГДБОП, се е работило по този случай. Това съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в взаимен брифинг с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и директора на СДВР старши комисар Любомир Николов.

Министърът заяви още, че познава задържания чиновник от Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ". " Познавам отстранения служител, защото бях две години шеф на Дирекцията. Как да го опиша - човек, който е сложен в връзката ", сподели той. 

Стоянов разясни, че на територията на столицата се правят две образования, съобщи Нова тв. " Със заповед на премиера Николай Денков се организира антитерористично обучение на Министерство на вътрешните работи. Органите на реда тестваха проектите за реагиране при изключителна обстановка в действителна среда. Обучението включваше взаимна работа на екипи от разнообразни структури на Министерство на вътрешните работи, Министерството на защитата, Столична община, Спешна помощ и БЧК ". 

„ Целта на това е да се ревизира времето на реакция на службите. В идващите дни ще създадем изчерпателен разбор ”, добави той.

Припомняме, че тренировката беше планувана да се организира още предходната сряда, само че беше анулирана в последния миг. Същата вечер беше подаден и сигнала за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР